null

CÉGÜNKRŐL

null

Építmények bontása

CÉGÜNKRŐL

Személyi- és eszközállományunk folyamatos fejlesztésének köszönhetően egyre nagyobb szakmai kihívást jelentő építési beruházások kivitelezését, valamint szóródóanyag bel- és külföldi közúti áruszállítását végezzük. 2021-től zöldmezős beruházás keretében megvalósított legkorszerűbb és minden igényt kielégítő szervizünkben magasan képzett szerelőcsapatunkkal

végezzünk a főtevékenységeinkhez használt – mára már több, mint 150 db járműből álló -flottánk, valamint partnereink tehergépjárműinek és pótkocsijainak teljes körű szervizelését és műszaki vizsgáztatását. Beruházásaink során az egyre kedvezőbb környezetvédelmi besorolású eszközök beszerzésére törekszünk. 

A megrendelőink elvárásainak való megfelelést az évek óta működtetett ISO 9001, ISO 14001, ISO 28001 és ISO 50001 minőségbiztosítási rendszereink biztosítják, amelyet minden tevékenységünkre bevezettünk.

Több tevékenységünk végzéséhez rendelkezünk NATO beszállításra alkalmas minősítéssel.

Működésünk során nagy hangsúlyt fektetünk a likviditás megteremtésére, a felelős gazdálkodás szempontjaira.

Építmények bontása, építési, bontási hulladékok kezelése, hasznosítása

Vállaljuk építmények bontását és a kikerülő nem veszélyes hulladékok kezelését, hasznosítását. Az építési bontási hulladékot pofás törőgéppel aprítjuk, majd osztályozzuk, és laborvizsgálatok eredményei alapján építési termékké minősítjük. Gondoskodunk a kikerülő meddő jogszerű elhelyezéséről.

Társaságunk építési termék előállítására a 305/2011/EU rendelet (CPR rendelet) szerinti AVCP 2+ üzemi gyártásellenőrzési rendszert működtet, amely megfelel a hazai MSZ EN 13242: 2002+A1:2008 szabványnak. A tanúsítványunk igazolja, hogy az előírt műszaki specifikáció szerint történik a gyártás, és a későbbiekben jogszerűen használjuk a „CE” jelölést és a teljesítménynyilatkozatot. 

Ezáltal veszíti el az anyag a hulladékstátuszt.

 

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatást nem végzünk.

ELÉRHETŐSÉGEK

Cím: 5700 Gyula, Siórét tanya 40/C.

KONTÉNER rendelés: 

Telefon: +36 70 379 0271

E-mail: kontener@futizokft.hu 

BONTÁS, HULLADÉKKEZELÉS, HULLADÉKHASZNOSÍTÁS – KERTES NORBERT
Telefon: +36 70 574 1545

E-mail: kertes.norbert@futizokft.hu