Társaságunk üzleti tevékenységét áthatja a társadalmi felelősségtudat és a felelősségvállalás.

A fenntarthatóság jegyében előtérbe helyezzük a környezet és az állatok védelmét, a segítséget igénylő, hátránnyal élő csoportok támogatását.

Vállaljuk, hogy munkánk során céljaink összhangban állnak munkatársaink, üzleti partnereink érdekeivel és környezetünk, társadalmunk szükségleteivel. Társadalmi szerepvállalásunkat a térségünk civil, non-profit szereplőinek és közintézményeinek támogatásával teljesítjük.

Edukáció

Elkötelezettek vagyunk az innovatív megoldások bevezetésében, terjesztésében, ezért a FUTIZO Kft. szakmai gyakorlati helyet biztosít a fiatal generáció számára.

Önkéntesség

Büszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink közül többen önkéntes segítő munkával – fizikai munkájukat vagy szakértelmüket biztosítva – járulnak hozzá a közvetlen vagy tág környezetünkben működő közösségek életéhez.

Szponzoráció

Hiszünk benne, hogy a csapatjáték értéke az együttműködés, a jobb teljesítményre sarkalló hajtóerő és a közös ünneplés öröme, ezért Társaságunk üzleti stratégiájába illő, hogy a sporttevékenység támogatása kiemelt helyet élvez:

  • évek óta támogatói vagyunk a sportegyesületek utánpótlás nevelésének;
  • 2016 óta névadó szponzorai vagyunk a helyi Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokságban induló csapatunknak,
  • az állatokért érzett felelősségtudatunk kifejezéseként támogatói vagyunk a hozzájuk kapcsolódó rendezvényeknek.
A felnövekvő generáció érdekében iskolák és óvodák eszközfejlesztéseihez, az egészséges életmódra történő nevelési programok és sportolási lehetőségek biztosításához nyújtunk segítséget.

Társadalmi elhivatottságunk kinyilatkoztatásaként szem előtt tartjuk a sérült, fogyatékkal élő társadalmi csoportok támogatását.