null

CÉGÜNKRŐL

null

TELJES KÖRŰ SZERVIZ

null

FUTÓMŰ BEÁLLÍTÁS

null

DIAGNOSZTIKA

null

JÁRMŰMENTÉS

null

AUTÓKLÍMA

null

TAHOGRÁF ILLESZTÉS

null

MŰSZAKI VIZSGÁLÓÁLLOMÁS

null

EMELŐGÉPEK FELÜLVIZSGÁLATA

null

ÁLLÓFŰTÉS BEÉPÍTÉS ÉS SZERELÉS

CÉGÜNKRŐL

Személyi- és eszközállományunk folyamatos fejlesztésének köszönhetően egyre nagyobb szakmai kihívást jelentő építési beruházások kivitelezését, valamint szóródóanyag bel- és külföldi szállítását végezzük. 2021-től zöldmezős beruházás keretében megvalósított legkorszerűbb és minden igényt kielégítő szervizünkben magasan képzett szerelőcsapatunkkal

végezzünk a főtevékenységeinkhez használt – mára már több, mint 150 db járműből álló -flottánk, valamint partnereink tehergépjárműinek és pótkocsijainak teljes körű szervizelését és műszaki vizsgáztatását. 

Tudatosan törekszünk az egyre kedvezőbb környezetvédelmi besorolású eszközök használatára. 

A megrendelőink elvárásainak való megfelelést az évek óta működtetett ISO 9001, ISO 14001, ISO 28001 és ISO 50001 minőségbiztosítási rendszereink biztosítják.

TELJES KÖRŰ SZERVIZ

Cégünk 1998 óta foglalkozik kamionok, teherautók, pótkocsik javításával. Eleinte csak saját járművek, majd 2021-től a gépjárműfenntartói tevékenység keretében teljes körű szervizeléssel állunk a kamion és tehergépjármű tulajdonosok rendelkezésére. 

Szervizünk a legmodernebb technikával felszerelt, ahol 20 tonnás híddaruval, 2 db 25 m hosszú szerelőaknával, aknaperememelőkkel, diagnosztikai eszközökkel, futómű beállítóval, mobil klímatöltő, -tisztító berendezéssel és valamennyi szükséges célszerszámmal rendelkezünk.

Szerelőink folyamatosan szakirányú oktatásokon vesznek részt a legújabb technikák elsajátítása érdekében, amely garancia a szaktudásra, kiváló minőségre, valamint a gyorsaságra.

FUTÓMŰ BEÁLLÍTÁS

A lézeres futómű beállítása során, speciális lézeres eszközök segítségével és precíz mérésekkel ellenőrizzük a jármű futóművét alkotó alkatrészek helyzetét és beállításait. A kalibrált, valamint hitelesített eszközeink teszik lehetővé a futóműgeometria pontos beállítását, hogy az megfeleljen a gyártói előírásoknak.

A futómű beállítása nem túl költséges, mégis sokan elhanyagolják. Ez meglehetősen rossz szokás, ugyanis a helytelenül beállított futómű a gumiköpenyek idő előtti kopását okozza, és vezetéstechnikai szempontból sem biztonságos. Azonban a futómű megfelelő beállításával elkerülheti az esetleges baleseteket, vagy későbbi súlyos meghibásodásokat, magas javítási költségeket.

DIAGNOSZTIKA

A képzett, diagnosztikát végző munkatársaink, a legtöbb nagy gyártó járművéhez rendelkeznek folyamatosan frissülő diagnosztikai szoftverrel, legyen szó akár vontatóról, akár pótkocsiról. Az így kiolvasott hibakódok felhasználásával sokkal gyorsabban és pontosabban tudjuk a jelentkező hibát detektálni és javítani.

A diagnosztika számos fontos információt képes észlelni a járművel kapcsolatban. Ma már nehéz olyan gépjárművet találni, amely nem rendelkezik motorvezérlővel (ECU / ECM). Bár a világító figyelmeztető lámpa nem sokat mond, ahhoz, hogy részletes információt kapjunk a problémáról, a diagnosztikán keresztül el kell érnünk az jármű adatbázisát.

JÁRMŰMENTÉS

Járművek mentését elsősorban keretszerződéssel rendelkező partnereink számára biztosítjuk   2 magasan felszerelt assistans autónkkal.  Attól függően mechanikus vagy elektromos jellegű a meghibásodás szállnak ki a kollégák a megfelelően felszerelt autónkkal a helyszíni hibaelhárításokhoz. Jelenleg is több olyan közszolgáltatást végző szervezetet szolgálunk ki, akik egész évben folyamatosan működnek.

AUTÓKLÍMA

A COOLIUS A10-es típusú mobil klímaszervízgépünkkel a szakképesítéssel rendelkező munkatársaink gyorsan tudják a gépjárműveken található klímákat diagnosztizálni és szükség esetén tölteni, tisztítani, vagy ha nagyobb javítás indokolt – a felmerült problémát mielőbb orvosolni.

Az autóklíma létfontosságú szerepet játszik a gépjárműben töltött idő során a kényelemben és biztonságban, különösen a nyári hónapokban, amikor a hőmérséklet extrém magas lehet a járművekben. Az autóklíma nem csupán a kényelmet szolgálja, hanem növeli a vezetés biztonságát is. A megfelelő hőmérsékleti környezet lehetővé teszi, hogy a vezető fókuszált és figyelmes maradjon, elkerülve a hőség okozta fáradtság és koncentrációvesztés veszélyeit.

TAHOGRÁF ILLESZTÉS

Szerződött partnerünk minden menetíróval kapcsolatosan felmerülő feladatot gyorsan és hatékonyan tud elhárítani, akár helyszíni kiszállással is Békés vármegye területén.

Az első generációs okos tachográfnál régebbi eszközök cseréjének legkésőbb 2024 végéig kell megtörténnie a külföldi áruszállításban résztvevő teherautók esetében. Legkésőbb 2025 augusztusáig viszont már minden első generációs okos tachográfot is le kell cserélni, vagy szoftverfrissítéssel korszerűsíteni kell.

MŰSZAKI VIZSGÁLÓÁLLOMÁS

A 2021. évben nyílt, modern vizsgaállomásunkon időszakos műszaki és előzetes eredetiségvizsgáló szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésre az alábbi járművek vonatkozásában:

– segédmotoros kerékpárok,

– személy-gépjárművek,

– tehergépjárművek és vontatók, pótkocsik (félpótkocsik is), 

– mezőgazdasági vontatók,

– mezőgazdasági pótkocsik,

– lassú járművek (pl. munkagép, mezőgazdasági erőgép), 

– utánfutók.

ÁLLÓFŰTÉS BEÉPÍTÉS ÉS SZERELÉS

EBERSPÄCHER hivatalos szakszervizeként az állófűtés hiba, vagy új beépítési igény esetén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az EBERSPÄCHER állóhelyzeti fűtések fagyos időben ideálisak a mobil életforma és munkavégzés kényelmesebbé és biztonságosabbá tételéhez. Termékeinkkel és technológiáinkkal, amelyeket következetesen az ügyfelek különböző igényeihez szabunk, gyorsan és pontosan eleget tudunk tenni az egyedi követelményeknek. Az EBERSPÄCHER „Airtronic” és „Hydronic” technológiával maximális kényelmet garantálunk Ügyfeleinknek a dízel-, benzin- vagy etanolüzemű állóhelyzeti fűtéseinkkel, levegő- vagy vízfűtéses kivitelben.

EMELŐGÉPEK FELÜLVIZSGÁLATA

Szerződött partnerünk vállalja járműre szerelt emelőgépek felülvizsgálatát, mivel a hazai jogszabályok kötelezően előírnak különböző felülvizsgálatokat, mint például:

– üzembe helyezés,

– szerkezeti vizsgálatok,

– fővizsgálatok,

– időszakos biztonsági felülvizsgálat.

A vizsgálatok határidőre, a jogszabályoknak megfelelő formai és tartalmi követelmények szerint kerülnek elvégzésére.

ELÉRHETŐSÉGEK

SZERVIZ:

Cím: 5700 Gyula, Siórét tanya 40/C.

Telefon: +36 20 370 7270

E-mail: szerviz@futizokft.hu 

MŰSZAKI VIZSGÁLÓÁLLOMÁS:

Cím: 5700 Gyula, Siórét tanya 40/C.

Telefon: +36 70 523 0204

E-mail: muszakivizsga@futizokft.hu